UPPSALA

Mycket mer än ett kontor.

Mycket mer än ett lager.

Easy Depot kommer till Uppsala! Vi planerar för byggstart av Sveriges första co-working för dig med lagerbehov. Ställ dig i kö redan idag för att få välja din nästa drömlokal före alla andra.

Anpassningsbara lokaler i Uppsala med flexibla hyreskontrakt


Easy Depot har köpt mark i det växande verksamhetsområdet Librobäck i Uppsala. På adressen Garverigatan 32 kommer vi att bygga Easy Depot Business Park, som är Sveriges första co-working för dig med lagerbehov. 

Vi bygger anpassningsbara lokaler i small, medium och large som kan anpassas till er verksamhet. Ställ dig i kö redan nu för att välja lokal före alla andra.

Easy depot Uppsala

Ett växande verksamhetsområde – närhet till E4:an och Arlanda


Stora tillväxtmöjligheter för små bolag


Vår Business Park i Uppsala kommer ge fler småföretag chansen att våga satsa. Det är enkelt att byta storlek på lokal och kommer ges möjligheten att skapa affärsrelationer med kontorsgrannarna i vår Easy Lounge.

Alltid flexibla hyreskontrakt – Aldrig långa bindningstider


När du väljer att hyra din drömlokal på vår Business Park i Uppsala kan du själv välja kontraktstid och storlek på lokal.

Digitala lösningar – men en fysisk mötesplats


Via Easy Depots app kan du enkelt öppna porten till din lokal och boka mötesrum. Samtidigt som vi har en digital framtoning skapar vi Easy Lounge, som kommer vara den fysiska mötesplatsen där du äter lunch med kollegor och kontorsgrannar eller har möten med affärspartners.

Gott om solceller och laddstolpar – ont om utsläpp


Vi tänker hållbart! Därför fyller vi taken med solceller och erbjuder laddningsmöjligheter utanför din port, där du med gott samvete laddar bilen med miljömärkt el.

Stor gemenskap – för små bolag


På vår Business Park i Uppsala skapar vi en gemensam mötesplats för alla våra hyresgäster. Du har möjligheten att boka mötesrum eller hålla seminarium, men du kan också äta lunch tillsammans med andra kontorsgrannar eller ta en kopp kaffe med en potentiell kund.